kisa

SOMMARUPPDATERING

Kategori: ALLMÄNT, SOMMAREN 2014

Hej alla! Gick in på bloggen för att titta när jag sist skrev. Det var ett tag sen och mycket har hänt sedan dess. Här kommer en sammanfattning av det som hittills har hänt under sommaren. Bilder kommer upp när jag har tid.
 
Såååå, under den tidiga sommaren firades mina farföräldrar på deras gemensamma 150 års fest (75 år + 75 år).
 
Sista veckan i skolan var helt otrolig. De sista dagarna skrattade jag och grät om vartannat. Vi hade jätte roligt men samtidigt var det sorgligt att vi inte längre skulle få träffa varandra på jätte länge, kanske aldrig. Jag har alltid sagt att jag skulle vara en av dem som sa "so long, suckers", men så kändes det inte riktigt när jag stod och krama Jassi med våta ögon. Sista Natten Med Gänget var också helt amazing och en aning crazy. Jag var precis där jag vill vara.
 
Samma helg som skolavslutningen drog jag och min familj ut på bilsemester i Europa där vi besökte fler länder än jag kan räkna till (jag tappar ärligt talat alltid bort mig när jag räknar). Men låt mig försöka, vi besökte: Holland, Belgien, Frankrike, Tyskland, Monaco, Italien, Schweiz. Utav länderna var helt klart Frankrike bäst, men även om jag längtat så mycket över att resa till Frankrikes huvudstad och Eiffeltornet kan jag inte bestämma mig för om jag tycker bäst om Paris eller Cannes och den franska Rivieran. Oturligt nog var jag sjuk nästan halva resan men jag kunde ändå njuta.
 
Efter två och en halv härliga veckor i Europa stannade vi hemma i fyra dagar. Jag träffade Matilda och packade inför Finlandsresan. På väg tillStockholm och Finland stannade vi uppe i Kumla där vi hälsade på min mormor och morfar. Finland är lite av mitt eget 'safe place'. Det är så härligt att bara kunna relaxa och njuta av livet där. Spela kort, bada, träna och njuta. Två dagar kom Malin till vår sommarstuga och hälsade på. Det är ganska tråkigt att ha kompisar vid vår sommarstuga eftersom det inte finns så mycket att göra men det är alltid lika roligt att träffa henne.
 
Efter exakt två veckor i Finland åkte vi hem. På hemvägen hälsade vi på mormor och morfar och fick med oss hem en hel del kläder. Efter det åkte vi till min morbror och hans sambo som var och campade i närheten och fikade en stund. Idag kommer jag träffa Jassi och eventuellt Louise som jag inte träffat sen Sista Natten Med Gänget. Det ska bli jätte roligt. Imorgon kommer jag träffa Matilda innan hon åker till Dalarna. Resten av veckan är lite av ett frågetecken men jag ska antagligen träffa Jassi lite mer och njuta innan jag börjar sommarjobba det tre nästkommande veckorna.
 
Nu måste jag dra! Uppdaterar när jag kan!